The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

FUNDAȚIA EIDOS // Unfinished Bucharest Festival of Visual Arts

Articol / 13 Mai 2016 / RDW team
  • FUNDAȚIA EIDOS // Unfinished Bucharest Festival of Visual Arts
  • FUNDAȚIA EIDOS // Unfinished Bucharest Festival of Visual ArtsKevin Frayer/Getty Images
  • FUNDAȚIA EIDOS // Unfinished Bucharest Festival of Visual ArtsTim Laman/Tim Laman
  • FUNDAȚIA EIDOS // Unfinished Bucharest Festival of Visual Arts
1/4
Unfinished va aduce în prim plan producții revoluționare ale ultimilor ani în materie de jurnalism multimedia, instalații, film, realitate virtuală și artă computațională și digitală. Festivalul de Arte Vizuale Unfinished va include expoziția de fotojurnalism World Press Photo 2016.ARCUB: Strada Lipscani, nr. 84 – 90
Piața Universității
Teatrul National Bucuresti: B-dul Nicolae Bălcescu, nr. 2

21 - 29 Mai

Fundația EIDOS este o organizație non-guvernamentală dedicată susținerii artei contemporane în România și expunerii publicului și artiștilor români la arta modernă internațională.