The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

RDW Hotspot // Frudisiac

Articol / 16 Mai 2016 /
  • RDW Hotspot // Frudisiac
  • RDW Hotspot // Frudisiac (c) 2015 cosmindragomir.info | a
  • RDW Hotspot // Frudisiac
1/3
Frudisiac face parte din circuitul Romanian Design Week 2016.

FRUDISIAC este un spaţiu în care găseşti cafea de specialitate, mâncare sănătoasă, sucuri proaspete sau reviste speciale şi întâlneşti oameni cu interese comune: preocuparea pentru o viaţă sănătoasă şi dragostea pentru cafea şi design.
Proiectul a fost realizat de un studio din Londra (Not A Number Architects) şi include referinţe din designul scandinav: fatadă neagră din metal, pereţi placaţi cu lemn şi un interior minimalist, monocrom, cu linii simple şi cateva accente de culoare care conferă spaţiului un aer modern.
Din efortul comun al arhitecţilor şi al unor meşteri locali a rezultat cel mai autentic spaţiu de design scandinav pe care il oferă Bucureştiul în acest moment.
Corpurile de iluminat atent alese, instalaţia realizată pe comandă de artistul danez Kasper Kjeldgaard, cafeaua de origine adusă din Stockholm şi meniul ce include preparate clasice precum Smørrebrød, oferă un sentiment de autenticitate şi subliniază încă o dată conceptul Nordic ce a stat la baza proiectului.Strada Bitolia, nr. 4

Program: Lu – Dum: 8:00 – 20:00