The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

THE BRUNCH AFFAIR // Petrecerea din grădină

Articol / 13 Mai 2016 / RDW team
  • THE BRUNCH AFFAIR // Petrecerea din grădină
  • THE BRUNCH AFFAIR // Petrecerea din grădină
1/2
Petrecerea din Grădina va avea loc pe 21 mai 2016, în Dumbrava Minunata, grădina hotelului Caro. Evenimentul va avea o audiență de aproximativ 300-400 persoane.
La fel ca și toate celalalte evenimente The Brunch Affair, și acesta va avea o tematică, va beneficia de recuzita specifică tematicii și alte elemente, care vor transforma acest eveniment într-o experiență memorabilă.Barbu Văcărescu 164
21 Mai // 16:00 - 02:00

The Brunch Affair este primul brand de petreceri de acest gen pe scena de petreceri din România. Promovează un concept de petreceri de zi, exclusiviste, care combină cu succes servirea mesei cu băutura și dansul.
Evenimentele au loc numai în locații tari, neconvenționale sau restaurante la moda.
Mai mult decât o petrecere! Un stil de viață!