The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Urban INC // Urban Talk Pop-Up: Design thinking

Articol / 25 Mai 2017 / RDW team
  • Urban INC // Urban Talk Pop-Up: Design thinking
  • Urban INC // Urban Talk Pop-Up: Design thinking C.Iosif
  • Urban INC // Urban Talk Pop-Up: Design thinking
1/3
Urban Talk Pop-Up: Design thinking pentru rezolvarea problemelor conectate cu utilizarea în comun a orașului
Pe 25 mai, joi, ora 15:30 Urban INC invită pe creativii și strategicii din spatele programelor ce impulsionează revitalizarea comunităților și orașului la o discuție despre valoarea gândirii orientate către design pentru rezolvarea problemelor conectate cu utilizarea în comun a orașului.
La Urban Talk Pop-Up – o discuție deschisă și prietenoasă în spații dinamice - aducem exemple și provocări de la inițiative ale fundațiilor, companiilor și grupurilor profesionale ce schimbă treptat tacticile pentru deblocarea orașelor în folosul rezidenților săi. Urban Talks funcționează ca laboratoare mobile pentru testarea schimbărilor, prin prezentări ale experților, cercetare, vizite de teren, cartografiere și transfer de cunoștințe și practici.

SAVE THE DATE!

25 mai // 15:30

Urban INC înseamnă Urban Insights Center și este o organizație înființată la București în 2010 care creează proiecte educaționale și culturale pentru a transforma modul în care orașele în tranziție își rezolvă problemele. Misiunea sa este de a lucra în direcția formulării unor noi perspective asupra dinamicilor urbane din România și spre a reuni actori relevanți pentru procesele de dezvoltare urbană şi regională, pentru a experimenta, a învăța și a scala noi soluții. Urban INC găzduiește atât o platformă online cu proiecte experimentale în procese participative pentru dezvoltare urbană și provocări internaționale din domeniu, precum și un spațiu de co-working într-un fost spațiu industrial, la Industria Bumbacului, Splaiul Unirii 160, București, România.