The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ZOOT.RO // Lansarea Colecției RDW Powered by ZOOT

Articol / 09 Mai 2017 / RDW team
  • ZOOT.RO // Lansarea Colecției RDW Powered by ZOOT
  • ZOOT.RO // Lansarea Colecției RDW Powered by ZOOT
  • ZOOT.RO // Lansarea Colecției RDW Powered by ZOOT
1/3
Anul acesta, ZOOT.RO oferă designerilor participanți la Romanian Design Week posibilitatea de a lua parte la o selecție multibrand care se va concretiza sub forma unei colecții cu design de produs și mic mobilier, propusa clientilor din cele 3 țări în care ZOOT este prezent: Cehia, Slovacia și România.

Evenimentul "RDW Collection powered by ZOOT" oferă ocazia designerilor participanți să își prezinte produsele, să își spună poveștile și să discute cu audiența despre importanța designului de obiect în contextul alegerilor contemporane de lifestyle.SAVE THE DATE!
  • 25 mai // 19:00
  • Cabina de Fericire ZOOT Elisabeta – Bd. Elisabeta, 40, în Cartierul Creativ

  • ZOOT.ro este retailer-ul de fashion care a adus un concept nou, prietenos și relaxat, diferit de orice alt magazin online din România. Clienții pot proba în doar 2 zile lucrătoare la Cabinele de Fericire tot ceea ce comandă online - oricâte modele și mărimi. La final, plătesc doar ceea ce li se potrivește.