The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

INCOTROCENI // BAZAR DE COTROCENI

Articol / 07 Mai 2018 / RDW team
  • INCOTROCENI // BAZAR DE COTROCENI INCOTROCENI // BAZAR DE COTROCENI
  • INCOTROCENI // BAZAR DE COTROCENI INCOTROCENI // BAZAR DE COTROCENI
  • INCOTROCENI // BAZAR DE COTROCENI INCOTROCENI // BAZAR DE COTROCENI
  • INCOTROCENI // BAZAR DE COTROCENI INCOTROCENI // BAZAR DE COTROCENI
  • INCOTROCENI // BAZAR DE COTROCENI
1/5
Little Yard Sale 2017 a fost un succes şi s-a decis extinderea lui în mai multe curți din cartier, respectiv includerea în eveniment şi a micilor business-uri locale. Bazarul are două componente: (1) Garage Sale în curţile locuitorilor, unde fiecare este invitat să amenajeze un spaţiu pentru donarea, schimbul, sau vânzarea obiectelor vechi sau noi, fără limite, fără restricţii, fără taxă de participare (2) activităţi ale micilor afaceri locale (bistrouri, ceainării, ateliere de creaţie, showroom-uri) care îşi promovează în comunitate produsele/serviciile. Este o ocazie de promovare a valorilor comunităţii, de implicare în viaţa socială şi de stabilire a unor relaţii cu potenţialii clienţi din proximitate. În plus, vor fi organizate concerte de jazz, targ de vinyluri, DJ sets, paradă de maşini şi de biciclete retro, ateliere de pictura şi yoga în parc.



SAVE THE DATE!
• 19 mai // 11:00 – 18:00
• Zona Cotroceni

Incotroceni a început ca un grup de iniţiativă comunitară, format din câţiva vecini, iar asociația a luat naştere un an mai târziu. În prezent, peste 400 de persoane sunt în baza de date. Scopul Incotroceni îl constituie dezvoltarea, promovarea și sprijinirea comunităţii din cartierul Cotroceni și a identităţii acestuia, având în vedere următoarele direcții principale de acţiune: (i) social – cultural și (ii) arhitectură, urbanism şi infrastructură. Provocarea Incotroceni este să iniţieze acţiuni pentru a veni în întâmpinarea nevoilor comunităţii în vederea unei mai bune cunoașteri a resurselor din Cotroceni, a consolidării sentimentului de apartenenţă la comunitate, a implicării active şi creative a locuitorilor, a păstrării şi valorificării patrimonial cultural şi arhitectural şi totodată a cunoașterii şi soluționării problemelor cu care se confruntă comunitatea. Incotroceni crede în valorile implicării sociale, ale respectului, diversității şi ale voluntariatului.