The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Romanian Design Week caută voluntari!

News / 20 Mar 2019 / INSTITUTE.RO
  • Romanian Design Week caută voluntari!
  • Romanian Design Week caută voluntari!
  • Romanian Design Week caută voluntari!
1/3
Vino în echipa Romanian Design Week 2019 să organizăm împreună cel mai mare eveniment dedicat industriilor creative din România!
Căutăm voluntari pasionați de design, grafică, arhitectură sau fashion, alături de care să pregătim a șaptea ediție a festivalului Romanian Design Week.

Când avem nevoie de tine?
Romanian Design Week are loc anul acesta între 17 și 26 mai, în Bucureşti, și aduce în prim plan comunitățile creative ale orașului. Pe parcursul celor șase ediții de până acum, festivalul a reușit să repună pe harta mentală și cultural-socială a Bucureștiului clădiri emblematice, uitate. Anul acesta este rândul clădirii BCR din Piața Universității, monument istoric, construită în anul 1906. Cu ocazia festivalului, clădirea va putea fi vizitată pentru prima dată de publicul larg.

Vor fi 10 zile intense de expoziție, evenimente și ocazii de socializare cu oameni care îți împărtășesc pasiunile. Ca voluntar, te asigurăm că vei simți adrenalina unui eveniment de mare amploare, vei vedea cum se organizează și vei avea ocazia să intri în culisele festivalului și ale clădirii care îl găzduiește.

Pe lângă expoziția centrală, Romanian Design Week 2019 cuprinde și o serie de multe alte expoziții capsulă, evenimente și activități la care te așteptăm să iei parte!Ce e de făcut?
- Vom amenaja împreună spațiul expozițional (cu câteva zile înainte de eveniment pregătim spațiul pentru vizitatori);
- Vei supraveghea expoziția și vei răspunde întrebărilor vizitatorilor, cu informații de bază despre expoziție și expozanți, în fiecare dintre zonele dedicate RDW;
- Ne bazăm pe tine și pentru alte taskuri punctuale, ce vor apărea de-a lungul celor 10 zile.

Ești potrivit mai ales dacă:
- Ești pasionat de arhitectură şi design;
- Ești student sau proaspăt absolvent de arhitectură, arte, secție de design de orice fel, comunicare, publicitate, jurnalism;
- Ești entuziast, proactiv, comunicativ și, mai ales, responsabil. Experiența Romanian Design Week va fi cu siguranță inedită și distractivă, dar avem nevoie să rămâi mereu concentrat și să știm că ne putem baza pe tine;
- Cunoști limba engleză / alte limbi străine cel puțin la nivel mediu.

Cum te înscrii?
Completează formularul de înscriere până pe 22 aprilie, ora 23:59. Îl găsești aici. După ce vom parcurge toate înscrierile, revenim cu selecția finală și toate detaliile legate de participarea ta la Romanian Design Week 2019.


Alte informații utile:
- Căutam aprox. 70 de voluntari care să acopere toată perioada evenimentului;
- Expozitia fi deschisă de luni până vineri, între 10:00 și 22:00. Stabilim de comun acord programul fiecărui voluntar, ținând cont și de cursurile de la facultate sau alte responsabilități – este foarte importantǎ însǎ o prezenţǎ constantǎ pe perioada celor 10 zile;
- Pentru a fi parte din echipa de voluntari și pentru a primi adeverință de practică, fiecare voluntar trebuie fie prezent de cel puțin patru ori pe turele de supraveghere a expoziției (fiecare zi va fi împărțită în 2 ture egale de supraveghere);
- Voluntarii selectați vor fi anunțați până cel târziu pe 25 aprilie;
- Asigurăm masa de prânz și apa în toate zilele de eveniment;
- Eliberăm adeverințe de practică și scrisori de recomandare pentru universități sau angajatori la finalul evenimentului pentru toți cei care respectă programul și îndatoririle stabilite de comun acord.