The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

IONUȚ ȘTEFAN ANGHEL // DESPRE ANIMALE

Articol / 03 Oct 2017 / INSTITUTE.RO
  • IONUȚ ȘTEFAN ANGHEL // DESPRE ANIMALE
  • IONUȚ ȘTEFAN ANGHEL // DESPRE ANIMALE
  • IONUȚ ȘTEFAN ANGHEL // DESPRE ANIMALE
  • IONUȚ ȘTEFAN ANGHEL // DESPRE ANIMALE
1/4
Ionuț Ștefan Anghel a studiat în cadrul UNARTE, la departamentul Grafică al Facultății de Arte Plastice între anii 2014-2017. Acesta este interesat de lucruri noi și tehnici captivante și preferă combinații de stiluri definite, transpuse într-o viziune proprie.

Despre Animale

În proiect regăsim elemente de street art (stencil) combinate cu o viziune proprie (stencil-serigrafie) transformată într-o serie de postere cu animale viu colorate. Lucrările sunt gândite pe ideea de paste-up cu rolul de a transforma locuri și de a le aduce un strop de culoare și contrast.