The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Se lansează KFC Arena, o competiție națională de CS:GO, în contextul celebrării a 20 de ani de la apariția primului joc video Counter Strike

Articol / 26 Sep 2019 / The Institute
  • Se lansează KFC Arena,  o competiție națională de CS:GO, în contextul celebrării a 20 de ani de la apariția primului joc video Counter Strike
1/1
Marea finală a KFC Arena se va desfășura pe scena Bucharest Gaming Week

De-a lungul timpului, KFC România s-a remarcat în zona de food service nu doar prin produse și servicii de calitate, recunoscute la nivel internațional, dar și prin inovațiile pe care le-a lansat în plan local, relevante pentru publicul său țintă. Anul acesta, KFC alege să susțină comunitatea de gaming din România și, în parteneriat cu Nexus Gaming și Bucharest Gaming Week (BGW) organizează o competiție națională de CS:GO (Counter Strike – Global Offensive). Aceasta va reuni, sub conceptul KFC Arena powered by Nexus, echipele non-pro din România care vor avea șansa să obțină un loc în finala Bucharest Gaming Week și oportunitatea de a câștiga unul din premiile puse la bătaie, în valoare totală de 5.000 de euro. Fanii jocului video CS vor avea ocazia să se remarce într-un context deosebit, anul acesta împlinindu-se 20 de ani de la apariția primei variante CS pe piață.

KFC Arena powered by Nexus, lansată pe 25 septembrie, se va desfășura în mai multe etape:
• 25 septembrie – 10 octombrie: perioada de înscrieri în turneu. Informații despre înscriere pot fi găsite pe kfc.ro/kfcarena
• 12 – 13 octombrie: calificările online
• 19 octombrie, 26 octombrie, 2 noiembrie - etapele online ale ligii KFC Arena
• 5 noiembrie: semifinale offline organizate la sala Nexus Gamers Pub
• 6 - 8 noiembrie: organizarea unui bootcamp la Nexus Gamers Pub pentru echipele finaliste, cu program de pregătire intensivă împreună cu doi dintre cei mai buni jucători de CS:GO din România
• 10 noiembrie: marea finală care va avea loc pe main stage, în cadrul evenimentului central Bucharest Gaming Week 2019.

Echipele finaliste se vor bucura de premii considerabile: Locul I – 3.500 de euro, Locul 2 – 1.500 de euro, oferite de KFC România, iar toți participanții la KFC Arena Powered by Nexus, din cadrul Bucharest Gaming Week, vor avea parte de o experiență inedită de joc.

KFC va da startul competiției KFC Arena powered by Nexus printr-un eveniment special, o seară de jocuri 5 vs. 5, în care echipa unor gaming streamers cunoscuți din România va înfrunta echipa jurnaliștilor din zona de IT & Tech. Atracția principală va fi reprezentată de jocul CS:GO, dar va exista și posibilitatea de a juca CS 1.6, o versiune mai veche, cu prilejul aniversării a 20 de ani de la apariția primului joc Counter Strike pe piață.

„Inițiativa unei competiții pentru pasionații de gaming semnată KFC România a venit în contextul dezvoltării activității brandului și a deschiderii față de domenii care, deși sunt diferite de business-ul nostru principal, sunt locurile unde îi găsim pe o parte dintre consumatorii noștri, dar și alte publicuri. Am ales să organizăm o competiție cu o miză mare tocmai pentru că ne dorim să aducem un plus de valoare comunităților în care suntem prezenţi și să oferim un cadru competițional și educativ pentru noile generații de tineri. Parteneriatul cu Nexus Gaming și Bucharest Gaming Week reprezintă cea mai bună dovadă că un brand non-gaming poate alege să se implice într-un domeniu diferit și să ofere jucătorilor de gaming din România ocazia să se afirme”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Sphera Franchise Group.

„În România, gaming-ul a început să fie apreciat pentru adevăratul său potențial nu doar în rândurile celor pasionați, ci la o scară mult mai mare, iar implicarea tot mai activă a unor brand-uri non-gaming, precum KFC România, în activități și evenimente altădată de nișă este o confirmare a acestui lucru. Suntem la a treia ediție a Bucharest Gaming Week care va avea loc între 9 – 10 noiembrie 2019, la Palatul Parlamentului din București și ne așteptăm la un flux și mai mare de vizitatori, undeva la 5.000 – 6.000 de persoane pe zi. Anul acesta, main stage-ul Bucharest Gaming Week va găzdui, duminică, finala KFC Arena powered by Nexus, în cadrul căreia două dintre cele mai bune echipe de CS:GO vor face demonstrații de îndemânare, tactică și lucru în echipă”, a declarat Tudor Dăescu, președintele Gaming Week.

„KFC Arena powered by Nexus este un proiect inedit, care permite crearea unui context competițional motivant pentru gamerii pasionați. Faptul că un brand non-gaming precum KFC vine înspre noi căutând expertiză și profesionalism pentru a dezvolta o astfel de competiție în România ne bucură foarte mult și ne încurajează să dezvoltăm și alte acțiuni pe viitor pentru a duce gaming-ul din România la un alt nivel”, spune Octavian Crețu, General Manager Nexus.

Pentru informații despre noutăţile pregătite de KFC, accesaţi pagina de Facebook, pagina de Instagram și site-ul www.kfc.ro.
______________________________________________________________________

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

În România, lanţul de restaurante KFC numără 77 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Arad, Botoşani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează două restaurante la Chişinău, Republica Moldova și 15 în Italia.