The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Workshops // Creative Quarter Design Festival

Articol / 26 Apr 2019 / The Institute
  • Workshops // Creative Quarter Design Festival
1/1
Creative Quarter Design Festival, primul mare festival al Cartierului Creativ, are loc în perioada 18-26 mai 2019. În acest context, entitățile din Cartierul Creativ propun peste 60 de evenimente speciale - expoziții, workshop-uri și talk-uri, tururi ghidate, performance-uri live, petreceri, treasure hunt, movie night și chiar un design market -, care vor trasa harta primului festival care sărbătorește efervescența creativă contemporană.

Creative Quarter Design Festival este un prilej pentru membrii comunității să se conecteze și să facă schimb de idei, să învețe unii de la ceilalți, dar și să creeze noi legături și prietenii. Iar contextele perfecte pentru toate acestea vor fi: un atelier de dans contemporan, un workshop axat pe corporate writing, apoi caligrafie şi lettering, iar pentru copii, un curs de design, urmat de provocarea de a aplica cunoştinţele învăţate prin realizarea unui obiect.



Învăţăm lucruri noi în cadrul Creative Quarter Design Festival de la:
Caracter // designforkidz.com // Fundaţia Friends for Friends // LINOTIP Independent Choreography Center

Detalii despre înscrierea la fiecare workshop găsiţi în link-urile de mai sus.

Programul complet al evenimentului va fi afișat în curând pe cartierulcreativ.ro.

Creative Quarter Design Festival este prima inițiativă de amploare a Asociației Cartierul Creativ care conturează și concretizează preocupările organizației - antreprenoriatul creativ, dezvoltarea comunitară, dezvoltarea urbană, educația, design-ul, arhitectura, cultura sau încurajarea turismului, cu rolul de a susține dezvoltarea comunității coagulate prin proiect.

Cartierul Creativ, spațiu delimitat de străzile Berzei - Calea Griviței - Calea Victoriei - Bd. Regina Elisabeta, fructifică energiile și potențialul antreprenorial și de dezvoltare urbană al industriilor creative.